Használati feltételek

Termékek vásárlása vagy a weboldal látogatása a jelen feltételek elfogadását jelenti. Ha nem fogadja el ezeket a "Felhasználási feltételeket", akkor nem köteles használni ezt a weboldalt. Erre a célra, ha a webhely még mindig használatban van, ez annak köszönhető, hogy elfogadta a Felhasználási feltételeket.

A www.startdecor.hu online áruház a következő helyen található: SC EDYMAR TOTAL SERV SRL, RO30978917, Cuza Voda Nr. 20., Aiud, Központi Iroda, Kereskedelmi Iroda J1/862/2012.

Fenntartjuk a jogot, hogy ezeket a rendelkezéseket előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk.

A boltban található termékek képei csak bemutató jellegűek. Ezek néha eltérhetnek az azt leíró cikktől. Fenntartjuk a jogot, hogy időnként előre vagy részben kifizetést kérjünk bizonyos megrendelésekhez.

Szolgáltatásunk adminisztratív és kereskedelmi kommunikációt tartalmaz, amelyeket elküldünk Önnek, ha úgy dönt, hogy felhasználónévként regisztrál.

Ön elfogadja, hogy bármilyen információt törölhetünk vagy hozzáadhatunk a Webhelyről, bármilyen tevékenységet leállíthatunk a Weboldalon, vagy archiválhatjuk a Webhely tartalmát előzetes értesítés nélkül, és nem vállalunk garanciát és / vagy nem nyújtunk semmilyen segítséget, ha más Webhelyekre mutat linkeket.

Az Ön fiókhasználóként vállalt kötelezettségei

A Szolgáltatás használatával Ön vállalja, hogy valós, pontos, naprakész és teljes információt szolgáltat magáról, a Felhasználói regisztráció szakaszban meghatározottak szerint, és vállalja, hogy ezeket az információkat helyesen és teljes mértékben megadja.

Ha úgy gondoljuk, hogy nem teljesíti ezt a kötelezettségét, fenntartjuk a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül meghatározott vagy határozatlan időre letilthassuk a szolgáltatáshoz való hozzáférését.

Rendelés a Startdecor.hu oldalon

Rendelést a képre kattintva, a megrendelőlap kitöltésével vagy telefonon adhat le. A megrendelés leadása után kap egy megrendelés-visszaigazolást a termékkészletről és egy proforma számlát, amely részletezi a megrendelt termékeket és az Ön személyes adatait.

Ha a megrendeléseket 3 napon belül nem lehet telefonon vagy írásban megerősíteni, fenntartjuk a jogot a megrendelés törlésére. Ha hibát észlel megrendelésében, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Ha ez nem történik meg, megértjük, hogy írásban elfogadja a megrendelés részleteit (árak, termékek, szállítási vagy számlázási adatok stb.).

A megrendelést akkor fogadjuk el, amikor e-mailben értesítést kap arról, hogy a futárcég megkapta a csomagot.

Rendelés törölve

Ha egy megrendelést elutasítanak, az elutasítás okát e-mailben vagy telefonon értesítik.

Elutasíthatjuk megrendelését, ha:

- a megrendelt termék nincs raktáron

- a megrendelést 3 napon belül nem erősítették meg

- banki átutalással történő fizetés esetén a befizetés nem fejeződött be

- Hiba történt a termék árában vagy leírásában

- tilos megrendelést leadni (gyermek vagy, vagy korábban olyan megrendeléseket adott le, amelyeket még nem fogadott el stb.)

Visszatérési feltételek

Szeretnénk, ha teljesen elégedett lenne velünk vásárolt termékeivel. Ha nem elégedett a megvásárolt termékekkel, visszaküldheti őket, és visszatérítjük a megrendelés értékét. A törvény előírja: A fogyasztónak joga van a kereskedőt írásban értesíteni arról, hogy a termék átvételétől számított 15 munkanapon belül ingyenesen és indoklás nélkül lemondja a vásárlást.

A Startdecor.hu ügyfelek a kézhezvételtől számított 15 munkanapon belül, szankciók nélkül, ok nélkül hivatkozhatnak vissza a megvásárolt termékekre. A termékek visszaküldése a vevő költségére történik, ugyanazon szállítási szolgáltatás igénybevételével, amellyel a szállítás megtörtént. A Startdecor.hu a szerződés írásbeli felmondásától számított 30 napon belül visszaadja a megrendelés értékét.

Visszatérés esetén a visszaküldött összeg nem tartalmazza az ügyfél által viselt szállítási költségeket

A termékek visszaküldése az írásbeli értesítés után kötelező. Fenntartjuk a jogot, hogy előzetes írásbeli értesítés nélkül ne fogadjuk el a visszaküldött csomagok visszaküldését.

Az "ügyfelek" vagy "fogyasztók" CSAK EGYÉNEK. A jogi személyiséggel rendelkező ügyfeleknek nincs joguk egyoldalúan felmondani a szerződést, ezen a területen a jogszabályok csak a magánszemélyekre vonatkoznak

A személyes adatok biztonsága

Személyes adatait csak a weboldal konkrét céljára használjuk fel. A megrendeléshez használt információkat felhasználják a megrendeléshez, bármely promócióhoz, ajánlathoz stb.

Vállaljuk, hogy nem hozunk nyilvánosságra és nem adunk el olyan adatbázisokat, amelyek információkat tartalmaznak az ügyfelek személyes adatairól.

Szerzői jog

A webhely minden tartalma - képek, szöveg, grafika, szimbólumok, webgrafika, szkriptek, programok, logók és magazinok - az SC Edymar Total Serv SRL tulajdonát képezi, és szerzői jogok védelme alatt áll.

Ön, mint felhasználó, teljes mértékben egyetért a fentiekkel.

Az információkat csak személyes használatra nyomtathatja ki.

Az információk nem reprodukálhatók, terjeszthetők vagy továbbíthatók más személyeknek, és semmilyen módon nem építhetők be semmilyen más dokumentumba vagy anyagba a szerzőik előzetes írásbeli engedélye nélkül.

Viták és konfliktusok

Az illetéktelen hozzáférés minden kísérletéről és minden csalási kísérletről be kell jelenteni az illetékes hatóságokat. A vállalat és az ügyfelek közötti esetleges konfliktusokat a két fél megállapodása alapján békés úton oldják meg. Ha ez nem lehetséges, a román jogi rendelkezéseket kell alkalmazni ezen a területen, és a viták rendezése a román bíróságok hatáskörébe tartozik.